Speciale projecten

Regelen van transport en logistiek voor diverse soorten fabrieksverhuizingen
Speciale projecten

Fabrieks- en machineverhuizingen

Thiermann Forwarding is een gerenommeerd bedrijf met een ruime ervaring in het regelen van transport en logistiek voor diverse soorten fabrieksverhuizingen. Of het nu gaat om het verplaatsen van machines, apparatuur of andere inventaris, wij staan voor u klaar.

Enkele voorbeelden van onze eerdere verhuizingen zijn:

  • Ziekenhuizen
  • Staalfabrieken
  • Drukkerijen
  • Overige fabrieken

Persoonlijke aanpak

Voordat de verhuizing plaatsvindt, zal onze verhuisadviseur persoonlijk met u bespreken. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten en weet u precies waar u aan toe bent.

Geen bestemming te ver dankzij wereldwijd netwerk

Bij Thiermann Forwarding streven we ernaar om ervoor te zorgen dat alles volgens afspraak verloopt. Dankzij ons uitgebreide wereldwijde netwerk van rederijen, expediteurs en containerservices bent u verzekerd dat uw waardevolle bezittingen veilig naar uw nieuwe bedrijfslocatie worden vervoerd. Indien uw inboedel over land wordt verplaatst, zorgen wij ervoor dat uw bezittingen op een veilige manier worden verpakt, klaar voor transport.

Neem contact op

Kies voor Thiermann Forwarding en profiteer van onze expertise in fabrieksverhuizingen. Wij staan garant voor een zorgvuldige afhandeling van uw transport en logistieke behoeften, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw verhuizing. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij een soepele en succesvolle verhuizing.

Offerte

Vraag een offerte aan


nl_NLDutch